• +036 525 31 59
  • info@oravi.nl

Reviews

Reviews

Rob van der Linden – ( IP-Digital – Vianen )

Ik heb inmiddels meerdere positieve ervaringen met Herman opgedaan. Het begon met een sales training voor onze verkoopafdeling waar dieper werd ingegaan op het stukje acquisitie en klantgericht gedrag. Dit is heel positief door het personeel ontvangen. Herman is een kundige en altijd vrolijke man die zonder eromheen te draaien verteld waar het op staat. Ook weet hij altijd de juiste punten uit een gesprek te halen om daarop verder te borduren, als adviseur en als klankbord ben ik Herman zeer dankbaar.
Afgelopen week heb ik de sessie Management Coach Table gedaan waar ik met een aantal ondernemers praat over de dagelijkse gang van zaken en mogelijke tips, knelpunten of vraagstellingen ter tafel komen, dit is heerlijk ontspannen in huiselijke sfeer waar een ieder volledig tot zijn recht komt. Het mooie hiervan is dat er van allerlei verschillende bedrijven toch heel vaak bekende verbeterpunten verschijnen. Door hier met elkaar over te discussiëren kom je snel tot extra informatie en veel nieuwe inzichten.
De kracht van Herman hierin is dat hij je tot een bepaalde hoogte laat praten en wanneer het nodig is grijpt hij in en geeft hij het gesprek weer die wending die het nodig heeft. Naast de nieuwe inzichten die het je geeft houdt je jezelf ook weer even een spiegel voor en dat is nooit verkeerd.

Richard Blauwhoff – ( Daksafe – Montfoort )

De cursus veilig vrijen in de verkoop mogen volgen bij Herman. De enthousiasme en jarenlange kennis van Herman is erg prettig om te ervaren. Onlangs begonnen met persoonlijke coachsessies waar ik nog vele bruikbare tips van Herman hoop te ontvangen.

Frits Hollander – ( Altrif Label – Roosendaal )

Als interim-manager ben ik, met Herman en zijn organisatie in aanraking gekomen middels een toevallige mailing over zijn producten, ten aanzien van verkoop en alles wat zich daaromtrent mee bezighoudt. Op dat moment was ik bezig om voor een bedrijf de verkoopactiviteiten naar een hoger level te trekken. Vanuit deze positieve ervaring waar deze medewerkers mee terug kwamen, heb ik zelf ook diverse sessies meegemaakt en met heel veel plezier en waar ik andere ondernemers heb mogen ontmoeten. Vanuit deze geweldige ervaring heb ik hem wederom bij een volgend groot project als interim-manager Herman (Oravi) weer ingezet, om een zeer grote groep managers (65) in 4 sessies te trainen en klaar te stomen voor een zeer grote reorganisatie van dit bedrijf. Nog steeds krijg ik van deze medewerkers te horen dat hij dit op een zeer professionele wijze en vooral de rust overbrengt bij de mensen.
Herman heb ik als een professional ervaren die weet waar hij het over heeft. Met de ruime ervaring van vroeger in combinatie met de ontwikkelingen in de 21e eeuw. Mijn klanten waren en zijn zeer content met de aanpak van Herman en zijn bedrijf.

Richard Kok – ( Mevo Houtindustrie – Helmond )

Ik ben zelf 4 keer bij Herman op training geweest. De eerste keer om zelf te beoordelen of dit iets zou kunnen zijn voor mijn salesteam. Daarna ben ik met het hele salesteam op vervolg geweest. Het is in een ongedwongen sfeer, met veel leerpunten en ook om als team nader tot elkaar te komen, nieuwe inzichten te krijgen en met elkaar voorwaarts te gaan met nieuwe ideeën en concepten. De laatste keer dat ik er was, was met de managementcoachtable. Zeer inspirerend om met andere gelijkgestemden een dag te sparren over de problematieken die je in je bedrijf tegenkomt. Ik geef Herman een 5 sterrenwaardering en dat komt mede door de geweldige verzorging die je ontvangt van zijn vrouw tijdens de sessies. Geweldig, ik kom zeker nog terug Herman.

Jeffrey Bruinsma – ( Flexway – Purmerend )

Herman van Oravi heb ik jaren geleden per toeval leren kennen door een bevriende zakenrelatie. Ik heb daarna in de afgelopen jaren meegedaan aan een aantal boeiende sales en management coachen trajecten. Door zijn jaren lange kennis en ervaring in het internationale bedrijfsleven heb ik erg veel geleerd! Hierdoor kan ik inmiddels zeggen dat ik internationaal een succesvoller ondernemer ben geworden en dat door zijn kennis en ervaring dit mij mede is gelukt. Ik raad daarom iedereen van harte aan om zijn sales en coaching trajecten te gaan volgen!

Marcel van Hulten – ( Esselent Solutions – Drunen )

De eerste kennismaking met Herman was een sales training. De prettige, professionele en persoonlijke manier van presenteren in combinatie met een forse dosis praktijkervaring maakte de training voor mijzelf succesvol.
De persoonlijke benadering van Herman sprak mij zodanig aan dat ik daarna nog 2 medewerkers individueel heb laten coachen, zelf nog een keer deelgenomen aan de management coach table. Recent zijn we ook nog met hele bedrijf bij Herman langs geweest voor een inspiratiesessie klantgerichtheid wat ook een bijzonder prettiger ervaring was.

Diederik van Heynsbergen – ( Data-Collectief – Vianen )

De diensten van Oravi en in het bijzonder de training en coaching van Herman zijn enorm behulpzaam en bieden verrassend veel inzicht. Ik zelf ben ook altijd salescoach en trainer geweest maar je merkt binnen 1 minuut hoe ontzettend ervaren Herman is. Zijn trainingen bieden snel een houvast en zijn enorm praktisch, daarnaast leert hij je ook echt op een andere manier naar klanten contact kijken en leert hij je ook heel snel bepaalde vooroordelen af. Zijn trainingen zijn enorm goed te volgen, niet oubollig, interactief en door zijn humor erg opwekkend. Wil jij je team echt de kneepjes van het sales en service vak bij leren in een enorm korte tijd dan is je investering toch echt het best besteed bij Oravi. Daarnaast bied hij ook na zijn trainingen goede begeleidingen voor de toekomst.

Arjan Valstar – ( Ordina – Nieuwegein )

Bij de start van mijn carrière heeft Herman mij geholpen om meer inzicht te krijgen in de marktmogelijkheden. Door een zeer uitgebreide beroepstest af te leggen zijn een aantal serieuze opties zichtbaar geworden. Aanvullend heeft Herman meer context en uitleg gegeven over de mogelijkheden op de markt, vanuit zijn enorme ervaring en kennis. Dit advies traject is voor mij zeer waardevol en leerzaam geweest. De uitkomt van de test is verpakt in een rapport welke ik af en toe nog lees. Voor mij heeft dit traject geholpen om de eerste carrière stappen te maken en ik ben ervan overtuigd dat dit traject ook kan helpen wanneer je op zoek bent naar de next step.